Website Beter Vindbaar
Wij kunnen er voor zorgen dat u wél gevonden wordt.

Website Beter Vindbaar

Zoekmachinevriendelijk

Een website zoekmachinevriendelijk maken houdt in, zorgen dat de 'zoekmachinerobot' alle pagina's van uw site goed kan 'indexeren'. Dat de 'robot' vrijuit door alle relevante pagina's kan 'wandelen'.

Het beste is een website meteen zó te bouwen dat deze 'zoekmachinevriendelijk' is, maar ook een bestaande website is bijna altijd wel te verbeteren.

Vriendelijk voor de Zoekmachinerobot

Zoekmachine-optimalisatie maakt het makkelijker voor de geautomatiseerde spiders, robots en crawlers van de zoekmachines om de inhoud van uw webpagina's te indexeren en begrijpen.
Echter, die inhoud moet wel bestaan om te worden geïndexeerd en er zijn bepaalde regels en procedures om de spiders, robots en crawlers binnen te laten en alle relevante pagina's van uw website goed te laten vinden, onder andere door middel van goed doordachte navigatie.

Is uw tekst zoekmachinevriendelijk?

Het schrijven van zoekmachinevriendelijke teksten is niet zo eenvoudig als u misschien denkt. Om in de zoekmachines goed te scoren zal er rekening mee gehouden moeten worden wat een zoekmachine belangrijk vindt.

Snel resultaat?

Het, ook op de langere termijn, zoekmachinevriendelijk maken van een website heeft niet al na een paar dagen effect, geduld is ook hier een schone zaak.
Wij hebben geen toverformule waarmee u gegarandeerd, snel en blijvend, hoog zult scoren in de zoekresultaten.

Zoekmachinevriendelijk en bezoekersvriendelijk kan beide tegelijkertijd, wij maken, onderhouden en optimaliseren websites zo dat ze aan beide criteria voldoen.

Weten of uw website voor verbetering vatbaar is? Test uw website

Neem contact op voor meer informatie