Website Beter Vindbaar
Wij kunnen er voor zorgen dat u wél gevonden wordt.

Website Beter Vindbaar

Hoe gaan wij te werk

Een website beter vindbaar maken is een proces, de resultaten kunnen niet in een paar dagen worden behaald.
Onderzoeken wat er beter kan, de veranderingen moeten worden doorgevoerd, gepubliceerd, gepromoot (bv. via Social Media), de resultaten afgewacht en geanalyseerd, waarop eventueel verdere verbeteringen worden ondernomen.

Het kan nodig zijn dit proces een aantal malen te herhalen om het gewenste resultaat te bereiken, sommige verbeteringen hebben op korte termijn resultaat, andere nemen langere tijd in beslag.

Technische aanpassingen

We beginnen met het, indien nodig, technisch optimaliseren van een website, dat wil zeggen dat eventuele fouten in de broncode worden hersteld.
Met de validator van W3 kan worden gecontroleerd of een pagina technisch in orde is.

Tekstuele aanpassingen

We kijken of de tekst op een pagina te verbeteren is, bijvoorbeeld of de woorden waarop de pagina gevonden moet worden op de juiste plekken voorkomen.

Krijg ik een hele nieuwe site?

Nee, dat is niet nodig, als u tevreden bent met het ontwerp, dan laten wij dat zo. We kunnen vanzelfsprekend ook aanpassingen aan het ontwerp doen, of een geheel nieuw ontwerp maken.

Bezoekers op site

Bezoekersaantallen kunnen per dag, week of maand flink verschillen, ook de seizoenen kunnen de bezoekersaantallen beïnvloeden, de site van een ijssalon en een schaatsenverkoper hebben beide met ijs te maken, maar zullen toch in verschillende seizoenen pieken in de bezoekersaantallen.
Het heeft geen zin om alle dagen meerdere keren in de statistieken te kijken om te zien hoeveel bezoekers er waren, tenzij er een bepaalde actie loopt die een run op uw site zou moeten veroorzaken.

Neem contact op voor meer informatie over beter vindbaar maken van uw site