Website Beter Vindbaar
Wij kunnen er voor zorgen dat u wél gevonden wordt.

Website Beter Vindbaar

Bezoekersvriendelijk

Als uw site wel gevonden wordt, dan moet uw site wel bezoekersvriendelijk zijn. De navigatie moet goed doordacht en logisch van opbouw zijn, als de bezoeker moet denken bent u al gauw zijn/haar aandacht kwijt.

Bezoekers:

Bezoekersvriendelijke navigatie.

Eenvoudige navigatie, geplaatst waar bezoekers deze verwachten te vinden, als ze moeten zoeken waar ze moeten klikken of aanraken om verder door de site te bladeren, raken ze al gauw gefrustreerd en zijn ze weg.

Is uw tekst bezoekersvriendelijk?

Het leesgedrag op een website is anders dan bij gedrukte media. Bezoekers zoeken naar kernachtige informatie door over de pagina te 'scannen'. Binnen enkele seconden moet iets hun aandacht trekken anders zijn ze weg...

Makkelijk te lezen

Alle inhoud op uw website moet makkelijk te lezen, duidelijk en aansprekend te zijn. Het moet vloeiend lopen, met een sterk en direct punt zodat wanneer bezoekers de pagina 'scannen' ze in staat zijn om snel de essentiële punten te vinden.
Deze informatie zullen ze dan goed lezen doordat het aansluit op het denkproces van uw doelgroep, op een persoonlijk niveau. Lees meer over de inhoud van websites

Gebroken links.

Er is niets vervelender dan te klikken op een link om erachter te komen dat die niet werkt. Dit geeft de indruk van een defecte website. Wij zorgen ervoor dat de links goed werken en verwijzen naar de juiste pagina.

Bezoekersvriendelijk en zoekmachinevriendelijk kan beide tegelijkertijd, wij maken, onderhouden en optimaliseren websites zo dat ze aan beide criteria voldoen.

Neem contact op voor meer informatie